Prihlášky sa uzatvárajú 27.júna 2022 o 10:00
Dátum konania - 28.júna 2022 - 10:00
Košice
Názov: „Bezpečnosť pokrmov a nápojov pri ich príprave a podávaní.„
-
Odborný garant
- MVDr. Ľubica Krajničáková
Program:
- Uplatňovanie HACCP v praxi:
- a. identifikácia kritických kontrolných bodov a ich monitorovanie
- b. verifikácia
- c. rozdiely v evidencii záznamov a dokumentov
-
Prihlášku budeme považovať za záväznú po jej odoslaní a zaevidovaní. Neúčasť na seminári je možné zrušiť najneskôr 24h pred uskutočnením odborného seminára.
MIESTO KONANIA: Stredná odborná škola železničná, Palackého 1428/14, 040 01, Košice
09.00 - 09.45 - Prezentácia
10.00 - 14.00 - Seminár
VLOŽNÉ: 35€/osoba (vo vložnom je zahrnuté: poplatok za seminár, lektor, organizačné náklady)