Prihlášky na školenie sú uzatvorené.

Dátum konania - 09.mája 2018 - 9:30

Banská Bystrica



Názov: „Význam vysledovateľnosti a bezpečnosti potravín a jej realizovanie v zariadeniach školského stravovania“

  • Lektori

    img01
  • MVDr. Oľga Ľuptáková, PhD.

Program:

  • 1. Postavenie zariadenia školského stravovania v systéme bezpečnosti a vysledovateľnosti potravín
  • a.) Prečo nás zaujíma vysledovateľnosť?
  • b.) Úloha vedúcej ZŠS v systéme vysledovateľnosti – integrovaný koncept potravinového reťazca v súlade s princípom „Z FARMY NA STÔL“
  • c.) Spätná vysledovateľnosť ako dôkaz aj v rámci kontrolnej činnosti – možnosti reklamácie potravín a surovín
  • 2. Definícia kvality a bezpečnosti potravín
  • a.) Dôležité kvalitatívne ukazovatele pri výbere potravinových komodít
  • b.) Základné postupy vedúcich ZŠS, kuchárov a pomocných kuchárov pri príprave pokrmov tak, aby boli zachované všetky kvalitatívne požiadavky vrátane hmotností jedál po tepelnej úprave
  • Prihlášku budeme považovať za záväznú po jej odoslaní a uhradení vložného. Neúčasť na seminári je možné zrušiť najneskôr 24h pred uskutočnením odborného seminára.

    MIESTO KONANIA: Okresný úrad Banská Bystrica, Námestie Ľ. Štúra 1
    09.00 - 09.30 - Prezentácia
    09.30 - 10.30 - Teoretická prednáška 1. časť
    10.30 - 10.45 - Prestávka
    10.45 - 12.30 - Teoretická prednáška 2. časť
    VLOŽNÉ: 20€/osoba (vo vložnom je zahrnuté: poplatok za seminár, lektor, organizačné náklady, výstupný materiál v elektronickej podobe, pitný režim)