Prihlášky na školenie sú už uzatvorené

Dátum konania - 18.mája 2018 - 9:30

Prešov



Názov: „Čerstvosť, kvalita surovín a potravín v zariadeniach školského stravovania“

  • Lektori

    img01
  • MVDr. Oľga Ľuptáková, PhD.

Program:

  • 1. Špecifikácia a kvalitatívne ukazovatele pri výbere potravinových komodít (mlieko, mäso, vajcia, ovocie, zelenina, obilninové výrobky)
  • 2. Vysledovateľnosť potravín
  • 3. Označovanie potravín podľa právnych predpisov EÚ(ako správne čítať označenie výrobku)
  • 4. Prídavné látky v potravinách („E – kódy“)
  • 5. Mikrobiologická a chemická kontaminácia v potravinách(výskyt B.cereus, aflatoxíny, lysteria monocytogenes, histamín)
  • 6. Rôzne
  • Prihlášku budeme považovať za záväznú po jej odoslaní a uhradení vložného. Neúčasť na seminári je možné zrušiť najneskôr 24h pred uskutočnením odborného seminára.

    MIESTO KONANIA: OÚ, Námestie mieru 3, Prešov (veľká zasadačka)
    09.00 - 09.30 - Prezentácia
    09.30 - 10.45 - Teoretická prednáška 1. časť
    10.45 - 11.00 - Prestávka
    11.00 - 12.30 - Teoretická prednáška 2. časť
    VLOŽNÉ: 20€/osoba (vo vložnom je zahrnuté: poplatok za seminár, lektor, organizačné náklady, výstupný materiál v elektronickej podobe, pitný režim)