Prihlášky na školenie sú uzatvorené.

Dátum konania - 03.júla 2020 - 09:00

Prešov



Názov: „Povinnosti zamestnancov zariadení školského stravovania pri obnovení prevádzky v školských jedálňach v zmysle dodržiavania zásad systému HACCP – COVID 19“„

  • Lektori

    img01
  • MVDr. Viera Lešníková – RÚVZ Košice

Program:

  • 1. Dodržiavanie prísne hygienického spôsobu prípravy pokrmov v zmysle zásad HACCP v ŠJ, výdajných ŠJ ako aj pri podávaní suchej stravy v MŠ, ZŠ, SŠ a internátnych zariadeniach
  • 2. Minimalizovanie epidemiologického rizika pri výrobe jedál a nápojov(rozdiely v postupoch pri príprave pokrmov a nápojov v čase mimoriadnej situácie
  • 3. Aktuálne zmeny v spôsobe príjmu a preberania surovín – povinná dokumentácia
  • 4. Úprava povinností zamestnancov, ktorí zabezpečujú balenie a výdaj stravy
  • 5. Ako postupovať pri zabezpečení diétneho stravovania
  • 6. Organizácia režimu stravovania v zariadeniach školského stravovania – výpočet obrátkovosti stoličiek
  • 7. Frekvencia a spôsob sanitácie a dezinfekcie v prevádzke (druhy používaných čistiacich a dezinfekčných prostriedkov – dokumentácia a prevádzkový poriadok)
  • 8. Diskusia
  • 9. Záver
  • Prihlášku budeme považovať za záväznú po jej odoslaní a zaevidovaní. Neúčasť na seminári je možné zrušiť najneskôr 24h pred uskutočnením odborného seminára.

    MIESTO KONANIA: OÚ Námestie mieru 3, Prešov – veľká zasadačka
    08.30 - 09.00 - Prezentácia
    09.00 - 12.00 - Seminár
    VLOŽNÉ: 22€/osoba (vo vložnom je zahrnuté: poplatok za seminár, lektor, organizačné náklady)